Musiknyheter Juni 2024 (Pariserhjulet)

Pariserhjulet har släppt nya singeln, "Bada Naken"
Pariserhjulet har släppt nya singeln "Bada Naken"
 
 
 

Musiknyheter Juni 2024 (Pariserhjulet)

 


Ny popdänga från Pariserhjulet

Med 70-tals Kalifornia-vibe och 12 strängade gitarrer för han tankarna till Ted Gärdestad och Håkan Hellström. Debuten kom 2021 med singeln “Luftslott”. Den 19 april släppte Pariserhjulet sin popdänga “Cinderella”, skriven ihop med  Staffan Hellstrand (så mycket bättre, Lilla fågel blå). Sedan debuten har han haft fyra låtar på P4. Han har också öppnat för Smith & Thell, Kleerup & Janne Schaffer, och spelat på Vassa Eggen & Gott Snack Festivalen.

Nu har Pariserhjulet släppt en ny låt, “Bada Naken”.

Det är en sommar poplåt med mycket akustiska gitarrer och med ett litet Janne Schaffer inspirerat gitarrsolo som är lite nytt för mig.

“Bada Naken” är skriven tillsammans med Diana Nord, Kristofer Östergren och Anine Bing. Den sistnämnda är en danskfödd kläddesigner, modell, låtskrivare och sångerska.

Instagram I Spotify

Om Elisabeth Elle Sandberg 130 artiklar
Jag gjorde en musiktidning i Halmstad mellan 1983-1987. Ungdomsreporter på Radio Halland & Hallandsposten. Under tre månader 1986 gjorde jag praktik på Slitz (före detta Schlager), som då fortfarande var en musiktidning. Privat journalistutbildning 1987. 2016 startade jag Elles Musikblogg. De första åren skrev jag mest om Jamie Meyer, men nu också annan musik.