Om sidan/på gång

 

Hej alla!

Här hoppas jag kunna berätta om vad som är på gång!

Jag är mycket dålig på att svara på mejl och det är inte bra. Numera kan det komma några mejl per dag, men eftersom jag lever med psykisk ohälsa, mestadels depressioner, då vill jag helst inte lova att skriva något som jag inte kan hålla. Är även orolig att tappa fokus om jag börjar svara alla, men fortsatt gärna att skicka musik, pressmeddelanden, info om festivaler med mera. Det är jättekul att få även om jag inte har möjlighet att skriva om alla som hör av sig. Jag ska formulera ett automatiskt mejl. Det händer ganska ofta att jag återkommer till de som tidigare hört av sig. Det blir lite eftersläpning, men jag hoppas komma ikapp så småningom.

På grund av att jag blev utsatt för mobbning på mitt senaste jobb tar det tyvärr betydligt längre tid att komma tillbaka till arbetsmarknaden igen. Jag har aldrig varit utsatt för mobbning förut, och det har skapat mycket osäkerhet och tankar. Den senaste månaden har varit mycket jobbig. Tilliten till andra människor påverkas. Den ekonomiska biten är också tuff, vilket också påverkar mitt psykiska mående och därmed bloggen.

 

På gång

Hur som helst, det här är vad som händer med bloggen just nu

  • Inlägget “Lista med artister & band inom modern/alternativ country” har delats upp i två delar (a-j och k-ö). Alltfler hör av sig och vill vara med på listan, vilket gjorde att sidan blev rörig och svår att arbeta med. Nu är den tidigare sidan uppdelad i två inlägg med cirka 20 namn vardera. Jag har dock upptäckt att besökare ofta missar listan från a-j.
  • Musiknyheter. Hittills har jag publicerat två inlägg (mars och april). Jag har redan påbörjat arbetet med ett försenat för maj (läsare besöker de gamla inläggen också), och ett för juni månad.
  • Det läggs ut artiklar från 1980-talet lite då och då. De senaste är en telefonintervju med Patrik Henzel i Nasa, samt bilder med D-A-D (före detta Disneyland After Dark) och Shanghai. Har även intervjuer med de två sista, kommer så snart jag har lite tid över.
  • Bloggens första sida Allt behöver göras om. Sociala medier, bland annat, försvinner hela tiden.
  • Musiknyheter Country finns numera också på bloggen. Intresset för country är mycket stort, och det tillkommer hela tiden nya namn.

 

Den här sidan kommer att uppdateras kontinuerligt!

 

Tipsa gärna om bloggen på sociala medier!

 

Skicka allt som rör den här bloggen till ellesmusikblogg@gmail.com

 

Min adress

Elisabeth Sandberg

Lapplandsresan 61B

757 55 Uppsala