Om sidan/på gång

 

Hej alla!

Här hoppas jag kunna berätta om vad som är på gång!

Det är många som skriver och vill bli intervjuade. Jag är mycket dålig på att svara på mejl. Numera kan det komma 15-20 mejl per dag, men eftersom jag lever med psykisk ohälsa, mestadels depressioner, då vill jag helst inte lova att skriva något som jag inte kan hålla. Är även orolig att tappa fokus eller ork om jag börjar svara alla, men fortsatt gärna att skicka musik, pressmeddelanden, info om festivaler med mera. Det är jättekul att få även om jag inte har möjlighet att skriva om alla som hör av sig. Jag lyssnar däremot på allt. Det händer ganska ofta att jag återkommer till de som tidigare hört av sig.

På grund av att jag blev utsatt för mobbning på mitt senaste jobb tar det tyvärr betydligt längre tid att komma tillbaka till arbetsmarknaden igen. Jag har aldrig varit utsatt för mobbning förut, och det har skapat mycket osäkerhet och tankar. Tilliten till andra människor påverkas. Den ekonomiska biten är därmed tuff, vilket också påverkar mitt psykiska mående och därmed bloggen. Jag skulle mycket gärna vilja åka och göra intervjuer och komma på spelningar och releasefester, men just nu är det lite svårt. Men fortsätt gärna att bjuda in mig ändå. Längre fram funderar jag på att erbjuda annonser på bloggen för ett lägre pris till artister som vill göra reklam för ny musik.


På gång

Det här är vad som händer med bloggen just nu

  • Listan med svenska artister och band inom modern/alternativ country har delats in i två delar, ett inlägg med namn från A-J och ett med namn från K-Ö. Alltfler hör av sig och vill vara med på listan, vilket gjorde att sidan blev rörig och svår att arbeta med. Nu är den tidigare sidan uppdelad i två inlägg med cirka 20 namn vardera. Jag har emellertid tyvärr upptäckt att besökare ofta missar inlägget med namn från A-J.
  • Det läggs ut artiklar från 1980-talet lite då och då. De senaste är en telefonintervju med Patrik Henzel i Nasa, samt bilder med D-A-D (före detta Disneyland After Dark) och Shanghai. Har även intervjuer med de två sista, kommer så snart jag har lite tid över.
  • Bloggens första sida Det finns mycket kvar att arbeta med där.
  • Musiknyheter Country finns numera också på bloggen. Intresset för country är mycket stort.

Den här sidan kommer att uppdateras kontinuerligt!


Tipsa gärna om bloggen på sociala medier!


Skicka allt som rör den här bloggen till ellesmusikblogg@gmail.com

Min adress

Elisabeth Sandberg

Lapplandsresan 61B

757 55 Uppsala