Jamie Meyer på “Smaka på Stockholm” festivalen 2016

Jamie Meyer

 “Smaka på Stockholm” festivalen, Kungsträdgården 4 juni 2016

Det här var första gången jag hörde talas om Jamie Meyer. Jag hade kommit för att lyssna på några andra artister, men hann se att Jamie skulle spela före. Jag hittade videon till ‘Holy Ground to Me’, hans senaste singel (se videon längre ner på sidan) på Youtube.

Jamie startade sin musikaliska karriär 2002 efter att ha kommit trea i Popstars. År 2003 blev han nominerad till Rockbjörnen i kategorin “Årets Svenska Nykomling”. Han fick även en nominering vid NRJ Music Awards samma år i kategorin “Årets Manliga Artist”.

Han bjöd på en fartfylld show. Med på scenen fanns bl.a Magnus Lervik och Micke Haglund.

Du hittar fler artiklar under kategorin ‘Jamie Meyer Latest News’.

 

Micke Haglund och Jamie Meyer
Micke Haglund (till vänster) och Jamie Meyer

 

Listan med svenska artister och band inom modern/alternativ country har delats in i två delar, en lista med namn från A-J och en med namn från K-Ö.

Här är en av mina spellistor med svensk country New Modern/Alternative Country Sweden

Håll dig uppdaterad om vad som händer med bloggen genom om sidan/på gång!

Om Elisabeth Elle Sandberg 119 artiklar
Jag gjorde en musiktidning i Halmstad mellan 1983-1987. Ungdomsreporter på Radio Halland & Hallandsposten. Under tre månader 1986 gjorde jag praktik på Slitz (före detta Schlager), som då fortfarande var en musiktidning. Privat journalistutbildning 1987. 2016 startade jag Elles Musikblogg. De första åren skrev jag mest om Jamie Meyer, men nu också annan musik.