Supportgruppen Jamie Meyer Mafia

Lasse Lindboms Akterdäck, Stockholm 20 juli 2017. Foto: Kjell Bergman

Bilderna i galleriet (se nedan) är tagna vid Jamies spelningar i Sverige. Klicka på bilderna för att se var och när de har tagits.

Namnet Jamie Meyer Mafia kommer ursprungligen från Jamies supportrar/fans i Nashville. Nu används namnet även i Sverige. Flera av oss på bilderna har lärt känna varandra på Jamies spelningar. Om du vill gå tillsammans med fler supportrar på en spelning eller önskar kontakt, hör gärna av dig till ellesmusikblogg@gmail.com. Det finns även en sida på facebook som heter Jamie Meyer Mafia.

På grund av Covid-19 är det betydligt färre spelningar inbokade med Jamie än vanligt. Besök Jamies hemsida för att se vad som är på gång. På lördag den 20 juni livesänder emellertid West Coast Country Festival WCCF Online Session 4 och där spelar Jamie. Missa inte!

Lite kort info om Jamie:

Under våren 2018 undertecknade Jamie ett låtskrivaravtal med Nashville-baserade Dan Hodges Music samt svenska Roasting House Music. Under hösten 2019 och våren 2020 har Jamie släppt flera nya singlar, och 2020-2021 är det release för albumet “All The Right Lanes”, vol. 1 & 2.

Läs mer om Jamie på wikipedia