Abian släpper musikvideon till debutsingeln “Go with the flow”

Abian singel Go with the flow

Fabian Liss-Svedlund, med artistnamnet Abian, är en 22-årig artist, producent och DJ inom genren EDM. I juni släpptes debutsingeln “Go with the flow”, och kort därefter kom musikvideon. Redan i augusti släpps nästa singel, “Dreaming Awake”.

Abian berättar om låten “Go with the flow”

“Själva idén till låten började med ett beat jag vill göra. När jag väl fick till det så kom resten utav sig självt. Jag tog kontakt med en kille i Los Angeles som jag tyckte hade en röst som passade perfekt till låten. “Go with the flow” handlar om att inte komplicera saker och ting. Inte tänka för mycket utan att lita och lyssna på sig själv så kommer allt att lösa sig”

Abian är född och uppvuxen i Rättvik, Dalarna. Han har musiken med sig hemifrån. Hans pappa är både musiklärare och musiker. Abian lärde sig tidigt av sin pappa att spela piano. När han sedan pluggade på en musikskola började han också spela trummor.

Han började med EDM för bara ett år sedan. Vid sidan av musiken arbetar han deltid på Netonnet, och resten av tiden ägnar Abian åt att skriva låtar och producera. Ambitionen är att släppa fler låtar framöver med kort mellanrum. Nästa singel, “Dreaming Awake”, kommer redan i augusti.

På frågan vilken artist han vill jobba med i framtiden svarar han Zara Larsson.

Här är en spellista med de låtar som Abian lyssnar på för närvarande. Listan uppdateras!

 

Innehåll & editering: Jonas Wahlstrand

 

Abian singel Go with the flow

 

Om Elisabeth Elle Sandberg 125 artiklar
Jag gjorde en musiktidning i Halmstad mellan 1983-1987. Ungdomsreporter på Radio Halland & Hallandsposten. Under tre månader 1986 gjorde jag praktik på Slitz (före detta Schlager), som då fortfarande var en musiktidning. Privat journalistutbildning 1987. 2016 startade jag Elles Musikblogg. De första åren skrev jag mest om Jamie Meyer, men nu också annan musik.