Frida Braxell släpper singeln “Vem Vet?”

Frida Braxell släpper singeln "Vem Vet?"

Frida Braxell släpper singeln “Vem Vet?”


Frida debuterade 2012 med albumet “Fattiga Riddare”. Sedan dess har hon släppt ett flertal singlar och tre album. Den 28 april kommer hennes fjärde album som fått namnet “”Allt vi trodde på”. I väntan på det kommande albumet, släppte Frida 24 mars singeln ”Vem vet?”. Som alltid står berättelserna och texterna i fokus. På den förra singeln “Allt vi trodde på” tog hon upp ämnen som sorg och förlust. På den nya låten “Vem vet” är det dags för frågor kring lycka. Vad är lycka? Har du en plan för livet? Vad krävs för att vara lycklig? Och när du väl är där, vet du att du är lycklig då?

Hon fortsätter

Idén till att skriva låten kommer från min egen upplevelse av att sitta fast i livet. Inget är riktigt dåligt, men inte riktigt bra heller. Jag är väl inte helt nöjd med mitt liv, så enkelt är det nog. Men kunde jag ha gjort något annorlunda?

Att definitionen av lycka har efterfrågats förr är inget nytt, säger Frida. Hon vill vända på begreppen till ”Vet du om du är lycklig?”. En fråga som hon är både intressant, djup och nästan kuslig. Samtidigt ifrågasätter hon hur viktigt lyckan egentligen är.

Jag har alltid tyckt att det är ganska meningslöst att eftersträva lycka. Snudd på idioti faktiskt. För visst måste väl även ett statiskt tillstånd av lycka förr eller senare bli tristess?

Den 28 april släpps albumet ”Allt vi trodde på”. Det firas med två releasekonserter. Den 26 april på Skeppet GBG (Göteborg) och den 27 april på Södra teatern (Stockholm).

Instagram Facebook Hemsida


Om Elisabeth Elle Sandberg 113 artiklar
Jag gjorde en musiktidning i Halmstad mellan 1983-1987. Ungdomsreporter på Radio Halland & Hallandsposten. Under tre månader 1986 gjorde jag praktik på Slitz (före detta Schlager), som då fortfarande var en musiktidning. Privat journalistutbildning 1987. 2016 startade jag Elles Musikblogg. De första åren skrev jag mest om Jamie Meyer, men nu också annan musik.