Musiknyheter Country Augusti 2023 (Ellinor Springstrike)

Musiknyheter Country Augusti 2023: Ellinor Springstrike har släppt singeln "Last"
Den 18 augusti släppte countryartisten Ellinor Springstrike singeln "Last" Foto: Sune Grabbe


Musiknyheter Country Augusti 2023


Countryartisten Ellinor Springstrike har släppt singeln “Last” – en kärlekslåt som blandar pop och country

Ellinor Springstrike är svensk countryartist från Umeå. Den 18 augusti släppte Ellinor singeln “Last”.

“Vi alla drömmer nog om att hitta den där personen som kompletterar oss och det är just det min nya singel handlar om, det är en kärlekssång som har både energi och spänning. Har ännu en gång haft den stora förmånen att jobba med Amir Aly, han har lyft fram en ny sida av min röst och fått mig att öppna upp, vilket varit väldigt befriande. Det var kärlek vid första tonen när jag fick ‘Last’ skickad till mig, så jag är så glad över att den nu kommer ut och hoppas att mina lyssnare kommer tycka lika mycket om den som jag gör.”

“Last” är Ellinors andra släpp från hennes samarbete med producenten Amir Aly och låten är skriven av en trio av etablerade låtskrivare; Jaron Boyer (Rascal Flatts, Christopher Stapleton, Jason Aldean), Traci Hale (Rihanna, Blu, Cantrell, Mýa, Brandy) och Sara Haze (Rascal Flatts, Brooke Eden, Lindsey Ell).

Facebook I Instagram I YouTube I Hemsida I Spotify


Om Elisabeth Elle Sandberg 122 artiklar
Jag gjorde en musiktidning i Halmstad mellan 1983-1987. Ungdomsreporter på Radio Halland & Hallandsposten. Under tre månader 1986 gjorde jag praktik på Slitz (före detta Schlager), som då fortfarande var en musiktidning. Privat journalistutbildning 1987. 2016 startade jag Elles Musikblogg. De första åren skrev jag mest om Jamie Meyer, men nu också annan musik.