Musiknyheter Country September 2023 (Doug Seegers, Jessica Falk)Doug Seegers aktuell med singeln “In my Dreams” och ny video!

Doug Seegers medverkan i TV-programmet “Jills Veranda” 2014 gjorde honom mycket populär bland många svenskar. Nu är han tillbaka i Sverige för en ny turné med “Från Orsa till Nashville”. Det är tredje gången som han och Kalle Moraeus gör “Från Orsa till Nashville” tillsammans, däremot är det första gången som Linda Varg medverkar. Läs mer om turnén längre ner på sidan.

Förutom den kommande turnéstarten har Doug nyligen släppt singeln “In My Dreams”. Efter många års turnerande och flera albumsläpp tog han en välbehövlig vila hemma i Nashville. Senast han släppte ny musik var med albumet “A Story I Got To Tell” (BMG) från 2019.

Doug berättar med egna ord om hur mycket den nyskrivna låten betyder för honom

“In My Dreams” is a song about being blessed enough to meet someone who actually has the power and love to take you out from the dark and show you that, yes, you are a child of God.

“In My Dreams” släpptes 8 september.


Facebook I Instagram I YouTube I Hemsida I Wikipedia I Spotify
Turnestart för “Från Orsa till Nashville”

Kalle Moraeus, Doug Seegers och Linda Varg på turné med “Från Orsa till Nashville”. Efter tidigare succéer och den stora efterfrågan som finns så är det nu klart att det blir en fortsättning och en tredje turné runt om i landet hösten 2023. Denna gång har Kalle och Doug bjudit med sig Linda Varg som en av tre huvudartister.

Nypremiär för “Från Orsa Till Nashville” blir det den 18 oktober i Norrköping och totalt 15 orter från Falun i norr till Ystad i söder får besök av succéturnén med final den 5 november i Stockholm.


Se info om datum och orter: Turnéstart “Från Orsa till Nashville” 2023
Jessica Falk

Den 15 september 2023 släppte Jessica EP:n “Survivors”, som innehåller fyra låtar. “I Don´t Know Why” (skriven av Jessica och Vip Vipperman) släpptes som singel redan i juni 2023, och har idag drygt 300 000 lyssningar på Spotify. Två av låtarna, “Without You” och titelspåret “Survivors”, har Jessica skrivit tillsammans med Scott Baggett. Han har också producerat EP:n. “You´re the One” är skriven med Bobby Wood.

Facebook I Instagram I Hemsida I Spotify I YouTube


Om Elisabeth Elle Sandberg 125 artiklar
Jag gjorde en musiktidning i Halmstad mellan 1983-1987. Ungdomsreporter på Radio Halland & Hallandsposten. Under tre månader 1986 gjorde jag praktik på Slitz (före detta Schlager), som då fortfarande var en musiktidning. Privat journalistutbildning 1987. 2016 startade jag Elles Musikblogg. De första åren skrev jag mest om Jamie Meyer, men nu också annan musik.