Musiknyheter Country Mars 2024

Hannes Aitman (Foto Axel Ahlgren)
Hannes Aitman (Foto Axel Ahlgren)

Musiknyheter Country Mars 2024


Ny singel från norska Caitlin Palm

Countrysångerskan Caitlin Palm har släppt låten “Welcome To The Show” som är första singel från hennes kommande album. Låten är i kategorin countryrock och är en hyllning till alla som vågar följa sina drömmar.

Texten är väldigt personlig och handlar mycket om hur viktigt det är att hålla fast vid sina drömmar och inte låta andra stoppa dig på vägen

Musiker på singeln:

Caitlin Palm (sång), Frode Martinsen (Gitarr, producent), Tomasz Jaworski (Gitarr), Terje Schrøder (Gitarr), Terje Bratlistuen (Bass), Simen Strand (Trummer), Torodd Bjørkestrand (Keyboard)

 
Hannes Aitman är aktuell med singeln ”Hopeless Nights”

Hannes Aitman släppte den hyllade debutsingeln ”Dying For A Name” i maj 2023. I augusti kom sedan en EP med samma namn, innehållande fyra låtar. I november 2023 släpptes julsingeln, ”So Close Yet So Far Away”. Nu är Hannes aktuell med singeln ”Hopeless Nights”.

Låten ”Hopeless Nights” skrevs både text och musik när jag var 16 med undantag för några tweaks, precis efter att jag skrev min debutsingel ”Dying For A Name”. Den handlar i huvudsak om uppbrott i alla dess former, att växa ifrån någon eller någonting för att sedan lämna. 

Singeln är producerad av Hannes och Erik Bernholm.

Instagram I Facebook I YouTube I Spotify

Om Elisabeth Elle Sandberg 125 artiklar
Jag gjorde en musiktidning i Halmstad mellan 1983-1987. Ungdomsreporter på Radio Halland & Hallandsposten. Under tre månader 1986 gjorde jag praktik på Slitz (före detta Schlager), som då fortfarande var en musiktidning. Privat journalistutbildning 1987. 2016 startade jag Elles Musikblogg. De första åren skrev jag mest om Jamie Meyer, men nu också annan musik.