Suzanne Zell om jullåten “Xmas Again!” och nya projekt

Suzanne Zell

Suzanne Zell om jullåten “Xmas Again!” och nya projekt

Suzanne Zell är aktuell med jullåten “Xmas Again!” där också Jamie Meyer medverkar. Tidigare under 2021 släppte hon tillsammans med Jamie singeln “One Light Burnin”. “Xmas Again!” är skriven tillsammans med Jamie och Håkan Mjörnheim. Den sistnämnda har också varit producent.

 

Berätta vem du är?

En pop influerad musikal fantast!

 

Berätta om låten?

Låten kom faktiskt till precis efter förra julen så den har legat och väntat i nästan ett år på att få komma ut! Xmas Again! är en klassisk “feel good” jullåt som vi hoppas kommer spelas många jular framöver!

 

Vad har du gjort mer än att jobba som modell?

Jag har jobbat som skådespelare i många år på både scen och film i Sverige och England. Min bakgrund är inom musikal så den genren ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag medverkar i nya Fast and Furious filmen samt Netflix serien the Witcher.

 

Nya projekt?

Jag kommer fortsätta hitta vägar inom skådespeleri och musik. Andra säsongen på serien the Witcher har premiär nu i december. Till våren planerar jag att släppa en riktig poppig sommarlåt så håll utkik! 

 

Länk till Spotify

 

Suzanne Zell Xmas Again

 

Det finns flera inlägg på bloggen om Jamie Meyer

Jamie Meyer om nya singeln Tequila Sunrise Memories

Supportgruppen Jamie Meyer Mafia

Jamie Meyer släpper nytt album “All the Right Lines, vol 1”

Om Elisabeth Elle Sandberg 78 artiklar
Jag gjorde en musiktidning i Halmstad mellan 1983-1987. Under den här tiden var jag också ungdomsreporter på Radio Halland och Hallandsposten. Under tre månader 1986 gjorde jag praktik på Slitz (före detta Schlager), som då fortfarande var en musiktidning. Privat journalistutbildning 1987. 2016 startade jag Elles Musikblogg. De första åren skrev jag mest om Jamie Meyer.