“JILL AND THE JOHNSONS” åker ut på klubbturné i vår


“JILL AND THE JOHNSONS” åker ut på klubbturné i vår


I vår åker ”På Spåret”-aktuella ”JILL AND THE JOHNSONS” ut på klubbturné med totalt 10 stopp runt om i Sverige.


Biljettsläpp torsdag 14 december kl 10.00 via Livenation.se!


”JILL AND THE JOHNSONS” är ett ösigt och sammansvetsat band som efter sommarens bejublade spelningar i Sverige bjöds in som husband till premiäravsnitten i årets säsong av På Spåret, där de gjorde succé med över 2 miljoner tittare.

Bandets trio har landat Jill Johnson i ett nytt sound som blev en nytändning för dem alla och som fick Jill och musikerna att stå på tå inför varandra, improvisera utan gränser och skratt både på och av scenen.

Sex år har gått sen Jill för första gången klev in i den intima klubbmiljön med sin suggestiva country, som både flyger och bottnar. I maj är hon med sina musiker tillbaka på Klubbscenerna.

”Att spela på klubb är som att gå under radarn och spela för de som älskar musik, närheten och gunget, -svårslaget och jag älskar det!” – Jill Johnson.

Göran Eriksson (Thyra), Patrik Hjerling och Janne Robertsson, topptrion bakom Jill, och ”THE JOHNSONS” har tillsammans med Jill arrangerat nyskriven musik och i maj ger de sig ut på en efterlängtad klubbturné!


Biljetter till vårens klubbturné släpps på torsdag 14 december kl 10.00 via Live Nation

Köp biljetter här


Turnéplan våren 2024:

3/5 – Göteborg, Pustervik
4/5 – Helsingborg, The Tivoli
8/5 – Falkenberg, Falkhallen
9/5 – Uppsala, Katalin
10/5 – Skövde, Valhall
11/5 – Örebro, Frimis Salonger
17/5 – Lund, Mejeriet
25/5 – Uddevalla, Carlia Live
30/5 – Umeå, Väven
31/5 – Örnsköldsvik, Nöjesbolaget


Köp biljetter här

Om Elisabeth Elle Sandberg 121 artiklar
Jag gjorde en musiktidning i Halmstad mellan 1983-1987. Ungdomsreporter på Radio Halland & Hallandsposten. Under tre månader 1986 gjorde jag praktik på Slitz (före detta Schlager), som då fortfarande var en musiktidning. Privat journalistutbildning 1987. 2016 startade jag Elles Musikblogg. De första åren skrev jag mest om Jamie Meyer, men nu också annan musik.